Forestillingen Sexy bydel i Bjørvika

Performance-musikalen Sexy bydel, i regi av kunstnerduoen Sexy Boyfriends (Eirik M. Slyngstad og Josefin Jussi Andersson), handler om hvordan byen omformulerer sin identitet.

.

Sexy bydel er en performance-musikal som utspiller seg i Bjørvika, med utgangspunkt i Barcode, i regi av kunstnerduoen Sexy Boyfriends (Eirik M Slyngstad og Josefin Jussi Andersson).
Prosjektet forholder seg til hvordan byen, både aktivt og passivt, omformulerer sin identitet. Er transformasjonen av byens fasade basert på en drøm om en ny identitet? Kan byplanlegging sammenlignes med konseptet drag?

Sexy bydel bruker Bjørvikas pågående tilstand av transformasjon som scene for en forestilling i flere akter, hvor publikum guides gjennom et landskap performancer. Programmet for forestillingen består av syv inviterte nasjonale og internasjonale kunstnere, som bidrar med hver sine akter og utgjør en til sammen to timer lang musikalsk forestilling. Denne starter på Annette Thommessens plass ved Schweigaardsgate, fortsetter over gangbroen Akrobaten mot Dronning Eufemias gate, går videre rundt Barcodes bygninger, før den havner nede under Barcode.

Deltagende kunstnere:
Per Westerlund (SE)
Kirsty Kross (AU)
Lilibeth Cuneca Rasmussen (DK)
Sexy Boyfriends (SE/NO)
Anna Daniell (NO)
Niels Munk Plum (DK)
Wunderkind Collective (IS)
Borgen åndelige kor (NO)

Sexy Boyfriends inviterer publikum til mingling med forfriskninger ved prosjektlokalet i Trelastgata 17 etter endt forestilling. Velkommen!

Sexy bydel er produsert i samarbeid med Oslo kommunes kunstordning og Kunsthall Oslo som en del av programmet Soft City, med støtte fra Kulturrådet og KORO/URO.

Arrangør

Sexy Boyfriends (Eirik M. Slyngstad og Josefin Jussi Andersson)

Sted

Annette Thommessens Plass, ved Schweigaardsgate (Skatt Øst)

Dato / Tidspunkt

15.09.2017 kl 22:00 - 23:30

Del denne artikkelen